Skip to content

Kurz Rozdiel medzi "vyrobenou" a "vykontrolovanou" kvalitou

Možno tiež bojujete s tým, že vaši kolegovia majú skreslenú predstavu o tom, aký je rozdiel medzi „vyrobenou“ a „vykontrolovanou“ kvalitou.

Vyrábať kvalitu neznamená, že nebudeme kontrolovať, ale že kontrola nič nenájde! Výroba vyrába dobre a kontrola potvrdzuje, že sú všetky výrobky dobré a že ich môžeme bez obáv odoslať zákazníkovi. Ľudia sú zvyknutí, že kontrola hľadá zlé kusy, ale považujú za zbytočnú prácu, keď kontrola iba potvrdzuje, že výrobok je dobrý, so zárukou v ppm.

Na tomto seminári si však priznáme, že existujú aj podvodné kontrolné technológie.

Obsah kurzu:

  • Význam kvality v dnešnom podnikateľskom prostredí;
  • 1. veta Chaloupkova;
  • Rozdiel medzi kontrolami výrobku a procesu;
  • Premenlivosť, histogram;
  • Rozdiel medzi „vyrobenou“ a „vykontrolovanou“ kvalitou;
  • 3 kontrolné filozofie;
  • 0. veta Chaloupkova („Základem kvality je obyčejná poctivost“)

Kurz je určený:

Kurz je určený pre všetkých tých, ktorí sa chcú rýchlo a jednoducho oboznámiť so základnými pojmami pri kontrolách kvality výrobkov.

Pre registráciu na požadovaný termín kliknite na miesto kurzu.

Vyrábať kvalitu neznamená, že nebudeme kontrolovať, ale že kontrola nič nenájde! Výroba vyrába dobre a kontrola potvrdzuje, že sú všetky výrobky dobré a že ich môžeme bez obáv odoslať zákazníkovi. Ľudia sú zvyknutí, že kontrola hľadá zlé kusy, ale považujú za zbytočnú prácu, keď kontrola iba potvrdzuje, že výrobok je dobrý, so zárukou v ppm.

Na tomto seminári si však priznáme, že existujú aj podvodné kontrolné technológie.

Obsah kurzu:

  • Význam kvality v dnešnom podnikateľskom prostredí;
  • 1. veta Chaloupkova;
  • Rozdiel medzi kontrolami výrobku a procesu;
  • Premenlivosť, histogram;
  • Rozdiel medzi „vyrobenou“ a „vykontrolovanou“ kvalitou;
  • 3 kontrolné filozofie;
  • 0. veta Chaloupkova („Základem kvality je obyčejná poctivost“)

Kurz je určený:

Kurz je určený pre všetkých tých, ktorí sa chcú rýchlo a jednoducho oboznámiť so základnými pojmami pri kontrolách kvality výrobkov.

Pre registráciu na požadovaný termín kliknite na miesto kurzu.