Skip to content

Kurz Kontrolný plán - eliminácia reklamácií

Pokiaľ máte správny kontrolný plán, nepoznáte slovo reklamácia a nemusíte sa obávať žiadnej triediacej ani zvolávacej akcie.

Po každej reklamácii sa musí upravovať kontrolný plán, pretože neochránil ani Vás, ani Vašich zákazníkov pred problémami s kvalitou Vašich výrobkov. Pokiaľ má dodávateľ správne kontrolné plány, nepotrebujeme vstupnú kontrolu.

Cieľ kurzu:

Jednoducho aj laikom vysvetliť, aký je rozdiel medzi „vyrobenou“ a „vykontrolovanou“ kvalitou. Inšpirovať aj odborníkov, ako zdokonaliť existujúce kontrolné plány a dodávať tak kvalitné výrobky, vyhnúť sa reklamáciám a nepotrebovať vstupnú kontrolu.

Obsah kurzu:

  • Dnešné podnikateľské prostredie
  • Kvalita výrobku, čo kontrolovať a prečo
  • Rozdiel medzi kontrolami výrobku a procesu
  • Histogram a stabilita
  • Rozdiel medzi “vyrobenou” a “vykontrolovanou” kvalitou
  • Úvod do SPC
  • Úvod do štatistickej prebierky porovnávaním
  • Účinnosť 100%nej kontroly
  • Kontrolné technológie
  • Kontrolný plán so zárukou na kvalitu
  • Diskusia

Kurz je určený:

Pre všetkých riaditeľov, ktorí chcú vedieť, čo majú požadovať od svojich pracovníkov kvality. Pre technikov, aby vedeli spolupracovať s pracovníkmi kvality, keď do technologického postupu zakomponovávajú kontroly s pridanou hodnotou. Pre všetkých pracovníkov výroby, aby chápali, že kontrola nám pomáha, chráni nás, naše výplaty a zákazníkov. Pre pracovníkov nákupu, aby vedeli, čo požadovať od dodávateľov.

Pre registráciu na požadovaný termín kliknite na miesto kurzu.

Po každej reklamácii sa musí upravovať kontrolný plán, pretože neochránil ani Vás, ani Vašich zákazníkov pred problémami s kvalitou Vašich výrobkov. Pokiaľ má dodávateľ správne kontrolné plány, nepotrebujeme vstupnú kontrolu.

Cieľ kurzu:

Jednoducho aj laikom vysvetliť, aký je rozdiel medzi „vyrobenou“ a „vykontrolovanou“ kvalitou. Inšpirovať aj odborníkov, ako zdokonaliť existujúce kontrolné plány a dodávať tak kvalitné výrobky, vyhnúť sa reklamáciám a nepotrebovať vstupnú kontrolu.

Obsah kurzu:

  • Dnešné podnikateľské prostredie
  • Kvalita výrobku, čo kontrolovať a prečo
  • Rozdiel medzi kontrolami výrobku a procesu
  • Histogram a stabilita
  • Rozdiel medzi “vyrobenou” a “vykontrolovanou” kvalitou
  • Úvod do SPC
  • Úvod do štatistickej prebierky porovnávaním
  • Účinnosť 100%nej kontroly
  • Kontrolné technológie
  • Kontrolný plán so zárukou na kvalitu
  • Diskusia

Kurz je určený:

Pre všetkých riaditeľov, ktorí chcú vedieť, čo majú požadovať od svojich pracovníkov kvality. Pre technikov, aby vedeli spolupracovať s pracovníkmi kvality, keď do technologického postupu zakomponovávajú kontroly s pridanou hodnotou. Pre všetkých pracovníkov výroby, aby chápali, že kontrola nám pomáha, chráni nás, naše výplaty a zákazníkov. Pre pracovníkov nákupu, aby vedeli, čo požadovať od dodávateľov.

Pre registráciu na požadovaný termín kliknite na miesto kurzu.